Οκτώ μήνες μετά την επίθεση που δέχθηκαν η Μελάνια Γκέιμονατ και η Κριστίν Χάνιγκαν στο Λονδίνο, βγαίνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το επίμαχο βίντεο.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 30 Μαΐου στο Κάμντεν, οπού δύο ομοφυλόφιλες γυναίκες δέχθηκαν επίθεση από ομάδα νεαρών σε νυχτερινό δρομολόγιο λεωφορείου στο Λονδίνο, επειδή αρνήθηκαν να φιλήσουν η μία την άλλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο κοπέλες βρίσκονταν στον πάνω όροφο του διώροφου λεωφορείου και στο βίντεο φαίνονται οι νεαροί δράστες που ζητούν από τις δύο γυναίκες να προχωρήσουν σε σεξουαλικές πράξεις, όμως αυτές αρνούνται.

Στη συνέχεια η Χάνιγκαν κατευθύνεται προς έναν από τους νεαρούς, ο οποίος της έχει πάρει την τσάντα, αλλά εκείνος αρχίζει να γρονθοκοπεί τόσο την ίδια όσο και τη φίλη της που σπεύδει να τη βοηθήσει.

«Δεν ξέρω αν μπορώ να μιλήσω για επίθεση μίσους, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι οι νεαροί έβαλαν στόχο το ζευγάρι και συμπεριφέρθηκαν απρεπώς» είπε η δικαστής που εκδίκασε την υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τρεις κατηγορούμενοι, ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, παραδέχθηκαν ότι απείλησαν τις δύο γυναίκες και πως, μεταξύ άλλων, τους πέταξαν και λεφτά. Παρ’ όλα αυτά, οι δύο εξ αυτών γελούσαν στη θέα του βίντεο.

Η δίκη αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης