Τα δραματικά δευτερόλεπτα που η 5χρονη Thusha Kamaleswaran πέφτει στο πάτωμα παράλυτη από τα πυρά ληστών κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος που έγινε στόχος επίθεσης των κακοποιών.

Στο video φαίνεται η μικρή να χοροπηδά γεμάτη ζωντάνια στους διαδρόμους του μαγαζιού που ανήκει στον θείο της. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, η εικόνα αλλάζει, καθώς το κορμάκι της σωριάζεται στο πάτωμα, χτυπημένο από μια σφαίρα στο στήθος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Στο κατάστημα εισβάλλουν τρεις άνδρες με άσπρες μάσκες.

Στο σημείο που βρίσκεται η Thusha κατευθύνεται μια οικογένεια, οι γονείς με ένα παιδάκι, όχι μεγαλύτερο από 2 ετών. Μόλις βλέπουν τους ληστές, γυρίζουν και τρέχουν να σωθούν. Η 5χρονη δεν προλαβαίνει να ξεφύγει. Γίνεται ανταλλαγή πυροβολισμών και η Thusha τραυματίζεται.

Η σφαίρα τη χτυπά στο στήθος και πέφτει στο δάπεδο. Ένας άνδρας τρέχει, τη σηκώνει στα χέρια και την απομακρύνει από το σημείο. Αυτή ήταν η δεύτερη σφαίρα που έριξαν οι ληστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη βρήκε στο πρόσωπο τον Roshan Selvakumar, που έμενε στο διαμέρισμα πάνω από το μαγαζί και είχε κατέβει να ψωνίσει.

Η καρδιά της Trusha σταμάτησε δύο φορές, πριν επέμβουν οι χειρουργοί. Όμως η σπονδυλική της στήλη καταστράφηκε, αφήνοντάς την παράλυτη από τον λαιμό και κάτω.

Το τραγικό περιστατικό δεν έγινε τώρα. Συνέβη πριν από έναν χρόνο, στις 29 Μαρτίου του 2011 στο Λονδίνο, αλλά χθες βγήκε η ετυμηγορία.

Δράστες τρεις νεαροί: ο 21χρονος Nathaniel Grant, ο 19χρονος Kazeem Kolawole και ο 20χρονος Anthony McCalla. Και οι τρεις καταδικάστηκαν και, όπως αναφέρει η «Daily Mail», αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης πολλών χρόνων.

Το όνειρο της Τhusha ήταν να γίνει τραγουδίστρια και χορεύτρια, ωστόσο το όνειρο φαντάζει πλέον άπιαστο, καθώς η 5χρονη καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης