Τραγική γκάφα σημειώθηκε χθες στη Λεμεσό κατά τη διάρκεια κηδείας Οικογένεια που θρηνούσε την απώλεια δικού της προσώπου, αντιλήφθηκε ότι στο φέρετρο υπήρχε λάθος νεκρός.διάρκεια της κηδείας του πεθερού πρώην δημάρχου όταν η κόρη του νεκρού αντιλήφθηκε ότι στο φέρετρο βρισκόταν λάθος σορός.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 24h.com.cy, ενώ η κηδεία ήταν σε εξέλιξη η κόρη του εκλιπόντος, πλησιάζοντας το φέρετρο αντιλήφθηκε πως εκεί δεν βρισκόταν ο νεκρός πατέρας της, αλλά κάποιος άλλος, ο οποίος μάλιστα ήταν ντυμένος με το κοστούμι και τα παπούτσια που προορίζονταν για τον νεκρό πατέρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ήταν φυσικό η κόρη σε κατάσταση υστερίας και πανικού άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα ο παπάς να διακόψει τη νεκρώσιμο ακολουθία . Άμεσα επικοινώνησαν με το Γραφείο Τελετών που είχε αναλάβει την τελετή και διαπιστώθηκε πως το γραφείο είχε μπερδέψει τις σορούς.

Το γραφείο ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια για την μακάβρια γκάφα και μία ώρα αργότερα απέστειλε στην εκκλησία τη σωστή σορό και τελέστηκε η κηδεία.

Πηγή: Omegalive/24h.com.cy

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης