Κτηνωδία: Πέταξε στα σκουπίδια επτά νεογέννητα κουτάβια και έφυγε ατάραχη

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Απριλίου 2019, 04:19
Κτηνωδία: Πέταξε στα σκουπίδια επτά νεογέννητα κουτάβια και έφυγε ατάραχη

Αποτροπιασμό και οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση ενός περιστατικού εγκληματικής εγκατάλειψης επτά νεογέννητων κουταβιών στην πόλη Κοατσέλα της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεται μία νεαρή γυναίκα να φτάνει στο σημείο όπου ήταν μερικοί κάδοι σκουπιδιών και να πετάει στο εσωτερικό του ενός μία σακούλα, στην οποία βρίσκονταν επτά νεογέννητα κουταβάκια, ηλικίας μόλις τριών ημερών.

Στη συνέχεια, η ανεκδιήγητη γυναίκα μπαίνει ατάραχη στο αυτοκίνητό της και φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ ευτυχώς ένας περαστικός έσωσε τα σκυλάκια από βέβαιο θάνατο, καθώς άνοιξε τη σακούλα και βρήκε τα επτά κουτάβια πριν αφήσουν την τελευταία τους πνοή λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

 

Η δημοσιοποίηση, όμως, του βίντεο που κατέγραψε τις κινήσεις της γυναίκας προκάλεσε και το ενδιαφέρον των διωκτικών αρχών της περιοχής, οι οποίες αξιοποιώντας το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της παρ' ολίγον δολοφόνου των κουταβιών και να την φέρουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Πλέον, η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί εντός του προσεχούς μήνα, με τη γυναίκα να αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες, ενώ αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση αρκετών χιλιάδων δολαρίων.

Τέλος, τα επτά κουτάβια που διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο αδέσποτων ζώων απολαμβάνουν τις φροντίδες του προσωπικού, ενώ χιλιάδες άνθρωποι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την υιοθεσία τους, ώστε να τους χαρίσουν την αγάπη και τη στοργή που παραλίγο να τους στερηθούν τόσο βίαια.

Πηγή: gazzetta, dailymail.co.uk.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Απριλίου 2019, 04:47