«Ξέσπασε» στο Twitter η σύντροφος του Φ. Όλάντ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012, 13:04
«Ξέσπασε» στο Twitter η σύντροφος του Φ. Όλάντ
Η Βαλερί Τριερβελέρ, σύντροφος του σοσιαλιστή υποψήφιου για την προεδρία της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, εξέφρασε σήμερα στο Twitter τον «θυμό» της, όταν διαπίστωσε πως μια φωτογραφία της βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού «Paris Match», στο οποίο εργάζεται.

«Τι σοκ να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου στο εξώφυλλο του ίδιου του περιοδικού σου. Θυμός που ανακαλύπτεις ότι έχουν χρησιμοποιηθεί φωτογραφίες χωρίς τη συμφωνία μου και χωρίς καν να έχω προειδοποιηθεί» έγραψε στο Twitter η δημοσιογράφος, η οποία από την αρχή της προεκλογικής εκστρατείας έχει περιοριστεί στις πολιτιστικές σελίδες του περιοδικού.

Υπό τον τίτλο «Το γοητευτικό ατού του Φρανσουά Ολάντ. Γέννηση του έρωτά τους. Αφήγηση», το «Paris Match» αφιερώνει πολλές σελίδες, με πολλές φωτογραφίες, στη Βαλερί Τριερβελέρ και στη σχέση της με τον σοσιαλιστή ηγέτη, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας ενός βιβλίου για τις συντρόφους υποψηφίων, γραμμένου από τη δημοσιογράφο Κονστάνς Βεργκαρά, η οποία έχει συνεργαστεί με το περιοδικό.

Τον Νοέμβριο, το «Paris Match», για το οποίο η Βαλερί Τριερβελέρ εργάζεται από το 1989, είχε ανακοινώσει πως αποφάσισαν από κοινού να μη συμμετέχει πλέον «στη συλλογική ζωή» του περιοδικού (στις συσκέψεις της σύνταξης και το κλείσιμο της ύλης) για όσο διαρκεί η εκστρατεία.

Η Τριερβελέρ είχε τότε δηλώσει πως με τη στάση της αυτή απαντά στο γεγονός ότι «από δημοσιογράφος, έγινα θέμα για το ‘’Paris Match’’ και αυτό γινόταν περίπλοκο».

«Δεν μπορεί να στερούνται ένα θέμα και η ιδέα είναι να μην μπορώ να παρέμβω, κυρίως στη σύσκεψη της σύνταξης, αν το περιοδικό αποφάσιζε για παράδειγμα να βάλει εμένα και το σύντροφό μου στο εξώφυλλο» είχε εξηγήσει.

Στο βιβλίο της «Βαλερί, Κάρλα, Σεσιλιά, Μπερναντέτ και οι άλλες σε εκστρατεία», η Κονστάνς Βεργκαρά αναφέρεται στις συντρόφους υποψηφίων στις προεδρικές εκλογές, μεταξύ των οποίων και στη Βαλερί Τριερβελέρ, δημοσιογράφος 47 ετών, διαζευγμένη και μητέρα τριών εφήβων.

Επιμέλεια: Πέτρος Σιδερέας

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012, 13:31