Σε ισχύ τέθηκαν σήμερα το πρωί στην Κροατία, τα περιοριστικά μέτρα στη διασυνοριακή κυκλοφορία, στο πλαίσιο των ενεργειών για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του οποίου ανήλθαν, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, σε 102.

Όπως ανακοινώθηκε, σε όλες τις συνοριακές διαβάσεις με την Κροατία, η εισερχόμενη κυκλοφορία επιτρέπεται μόνο στους Κροάτες, οι οποίοι, μετά την επιστροφή τους στη χώρα, θα τίθενται σε καραντίνα διάρκειας 14 ημερών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε όλες τις συνοριακές διαβάσεις με την Κροατία, η εισερχόμενη κυκλοφορία επιτρέπεται και για ορισμένες ομάδες, όπως ιατρικό προσωπικό, επιστήμονες, προσωπικό φροντίδας ηλικιωμένων, διπλωμάτες, αστυνομικούς, μέλη ομάδων πολιτικής προστασίας, στρατιωτικούς, διασυνοριακούς εργαζόμενους, καθώς και για τις εμπορευματικές μεταφορές. Λόγω των πρόσθετων ελέγχων στα σημεία διέλευσης των συνόρων με τη Σλοβενία και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, ενδέχεται να υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις στη μετακίνηση επιβατών και τη διακίνηση εμπορευμάτων.

Στο μεταξύ, οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι αναμένουν σήμερα τα ευρήματα της νεκροψίας ηλικιωμένου, ο οποίος κατέληξε ενώ βρισκόταν σε αυτοαπομόνωση, για να επιβεβαιώσουν εάν ο θάνατος του σχετίζεται με τον COVID-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης