Την ώρα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέες, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον δεκαετή Γολγοθά των τριών κοριτσιών στο Κλίβελαντ, το CNN αποκαλύπτει ότι μία από τις δύο κόρες του απαγωγέα, η Έμιλι Κάστρο, βρίσκεται έγκλειστη σε φυλακή της Ιντιάνα, εκτίοντας 30ετή ποινή κάθειρξης -με πέντε χρόνια αναστολή- καθώς, πριν από έξι χρόνια, αποπειράθηκε να δολοφονήσει το μωρό της.

Σύμφωνα με τον δικαστή, η Έμιλι, ένα ψυχικά διαταραγμένο άτομο, προσπάθησε να κόψει το νήμα της ζωής του μόλις 11 μηνών μωρού της, μαχαιρώνοντάς το τέσσερις φορές στο λαιμό, τον Απρίλιο του 2007. Η αστυνομία βρήκε και την ίδια με μαχαιριές στο λαιμό της, αλλά και κομμένες φλέβες, μέσα στο αίμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια είχε δηλώσει τότε πως δεν άντεξε το γεγονός ότι ο πατέρας του μωρού την εγκατάλειψε. Ο αδερφός της, Άντονι Κάστρο, υποστήριξε πάντως στα αμερικανικά ΜΜΕ πως η οικογένεια γνωρίζει και διαχειρίζεται την ασθένεια της Έμιλι.

Εν τω μεταξύ, η δεύτερη κόρη του Αριέλ Κάστρο, Αρλέν, με ένα σπαρακτικό κλάμα μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Good Morning America» του ABC, ζήτησε από τα θύματα του πατέρα της να την συγχωρήσουν.

Αναφερόμενη στην Τζίνα Ντετζίσους, μία από τις απαχθείσες και φίλη της, δήλωσε ότι ελπίζει σύντομα να τη συναντήσει και να της ζητήσει άφεση αμαρτιών για τα όσα βίωσε εξαιτίας του πατέρα της, αλλά και να της γνωρίσει τα παιδιά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης