Κύπρος: Απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε μέσα σε μπάλα σανού

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019, 23:34
Κύπρος: Απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε μέσα σε μπάλα σανού

Σε συναγερμό τέθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό απανθρακωμένου πτώματος, μέσα σε μεγάλη μπάλα σανού, σε χωράφι στο χωριό Κιβισίλι, της Επαρχίας Λάρνακας. Η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το philenews.com, πρόκειται για τη σορό άντρα, αγνώστου ταυτότητας, η οποία εντοπίστηκε δεμένη.

Στη σκηνή βρίσκεται και όχημα της Αστυνομίας για μεταφορά της σορού, ενώ αυτή την ώρα στη σκηνή βρίσκεται ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, για διενέργεια αυτοψίας.

Η φλεγόμενη μπάλα σανού, έγινε αντιληπτή από οδηγούς που περνούσαν από την περιοχή (δρόμος Ζυγίου – Κιβισιλιού) και όταν κάποιοι πλησίασαν αντιλήφθηκαν, πιθανόν, ανθρώπινο σώμα.

Στη σκηνή μετέβησαν αμέσως μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, αλλά και Πυροσβεστικό Όχημα για κατάσβεση της φωτιάς.

Διαπιστώθηκε τότε, πως επρόκειτο για σορό άντρα, αγνώστου ταυτότητος. Αμέσως η περιοχή αποκλείστηκε και γίνονται όλες οι απαραίτητες έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διερευνάται παράλληλα, το κατά πόσο το πτώμα του άγνωστου άντρα, να μεταφέρθηκε εκεί από άλλη περιοχή και ύστερα να τέθηκε η φωτιά.

Όσον αφορά τη σκηνή, πρόκειται για την ερημική περιοχή «Παρασόλιες», 200 μέτρα από παραλία. Εκεί υπάρχουν διάφορα αγροκτήματα και εξοχικό.

Πηγή: cretalive.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019, 23:36