Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Luoyang City στην επαρχεία Henan της Κίνας. Μια 45χρονη γυναίκα γέννησε ενώ μεταφερόταν με καροτσάκι στο χειρουργείο. Ωστόσο, οι νοσηλευτές δεν κατάλαβαν ότι το μωρό είχε βγει από τη μήτρα με αποτέλεσμα το νεογέννητο αγοράκι να… σέρνεται από τον ομφάλιο λώρο στον διάδρομο του νοσοκομείου, να υποστεί σοβαρές κρανιο-εγκεφαλικές κακώσεις και να καταλήξει.

Το συμβάν που προκαλεί σοκ, έφερε στη δημοσιότητα η βρετανική εφημερίδα Daily Mail. Σύμφωνα με το άρθρο η 45χρονη Shang Shao, είχε πρόωρο τοκετό καθώς τα νερά της έσπασαν ενώ διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο σύντροφός της τη μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Henan, και ο γιατρός έκρινε ότι έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε καισαρική τομή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το προσωπικό του νοσοκομείο έβαλε την άτυχη γυναίκα σε καροτσάκι και τη μετέφερε προς το χειρουργείο, ωστόσο αυτή γέννησε χωρίς να το αντιληφθούν. Το μωράκι έπεσε στο έδαφος και οι νοσηλευτές συνέχιζαν να σπρώχνουν το καρότσι, με αποτέλεσμα το αγοράκι να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όταν το προσωπικό του νοσοκομείου αντιλήφθηκε ότι πίσω από το καρότσι είχε σχηματιστεί μια γραμμή αίματος ήταν ήδη αργά. Το νοσοκομείο ανακοίνωσε ότι το νεογέννητο μεταφέρθηκε στην εντατική όπου κατέληξε στα τραύματά του ενώ ο γιατρός που έκρινε ότι η μητέρα έπρεπε να μεταφερθεί στο χειρουργείο τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, οι γονείς του παιδιού σκοπεύουν να υποβάλλουν μήνυση στο νοσοκομείο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης