Τραγωδία έπληξε τις Καναδικές Ένοπλες Δυνάμεις όταν ένα από τα αεροσκάφη Snowbirds συνετρίβη κατά τη διάρκεια επίδειξης για την τόνωση του ηθικού των πολιτών που μάχονται με τον κορωνοϊό.

Το αεροσκάφος έπεσε ην Κυριακή το μεσημέρι, σε ένα σπίτι στη λεωφόρο Glenview στην περιοχή Brocklehurst του Kamloops, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η κυβερνήτης και να τραυματιστεί σοβαρά ο συγκυβερνήτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βασιλική Πολεμική Αεροπορία του Καναδά επιβεβαίωσε αργότερα ότι από την πτώση σκοτώθηκε η κυβερνήτης του αεροσκάφους Τζένιφερ Κέισι, αξιωματικός δημοσίων υποθέσεων.

«Οι σκέψεις μας είναι επίσης με τους αγαπημένους του καπετάνιου [Richard] MacDougall. Ελπίζουμε για μια γρήγορη ανάρρωση από τους τραυματισμούς του», ανέφερε επίσης για τον τραυματισμό του συγκυβερνήτη.

Η κυβερνήτης Casey ήταν από το Χάλιφαξ και προσχώρησε στις Καναδικές Ένοπλες Δυνάμεις το 2014 αφού εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο Χάλιφαξ και στο Μπέλβιλ του Οντάριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

Τα αεροσκάφη Snowbirds των καναδικών δυνάμεων φαίνονται στο βάθος καθώς οι άνθρωποι τοποθετούν καρδιές και πινακίδες στο φράχτη που περιβάλλει το αεροδρόμιο στο Kamloops του Καναδά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης