Ο Ιταλός υφυπουργός υγείας, Αντρέα Κόστα, μιλώντας στο ραδιοφωνικό δίκτυο Radio 24 αναφέρθηκε στην στρατηγική για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, από μέρους της κυβέρνησης Ντράγκι.

«Επιλέξαμε την βαθμιαία αντιμετώπιση της πανδημίας, σε ότι αφορά τους περιορισμούς και την χαλάρωσή τους. Μετά από δυο χρόνια ο κόσμος έχει μια διαφορετική ευαισθησία, πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στους συμπολίτες μας», δήλωσε ο Κόστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «μετά τις 15 Ιουνίου, θεωρεί ότι στην χώρα του υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ένα καλοκαίρι χωρίς περιορισμούς». Ο Ιταλός υφυπουργός υγείας υπογράμμισε, επίσης, ότι «έχει ξεκινήσει, πλέον, μια νέα φάση» και ότι «το σημαντικό είναι να χορηγηθεί η τέταρτη δόση εμβολίου σε ηλικιωμένους και ευπαθείς κατηγορίες».

Αναφερόμενος, τέλος, στην Κίνα, ο Αντρέα Κόστα δήλωσε ότι η κυβέρνηση του Πεκίνου έχει θέσει ως στόχο να καταγραφούν μηδενικά κρούσματα, αλλά αυτό είναι ουτοπικό και ανέφικτο» ενώ «πρέπει να συνυπάρξουμε με τον ιό, χωρίς να βρεθούν, όμως, και πάλι, τα νοσοκομεία υπό πίεση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης