Ο Μπένι Γκαντζ, ο κυριότερος αντίπαλος του απερχόμενου πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου στις σημερινές, κρίσιμες βουλευτικές εκλογές στο Ισραήλ, διέκοψε την περιοδεία του για να βοηθήσει έναν μοτοσικλετιστή που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα.

Στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου που διασχίζει το Ισραήλ από βορρά προς νότο, ένας άνδρας ήταν ξαπλωμένος στην άσφαλτο, όμως είχε τις αισθήσεις του, μετά από τροχαίο ατύχημα, όταν έτυχε να περνά από το σημείο ο Γκαντζ που σταμάτησε αμέσως το αυτοκίνητό του για να τον βοηθήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένα βίντεο, που μεταδόθηκε από ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, ο Γκαντζ, που φορά γυαλιά ηλίου και πουκάμισο, σκύβει πάνω από τον τραυματία και του τείνει το χέρι. «Πού πονάς, πονάς;» ακούγεται να ρωτάει τον μοτοσικλετιστή, ο οποίος φοράει ακόμη το κράνος του και είναι περιτριγυρισμένος από πολλούς ανθρώπους.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκαντζ έμεινε στο πλευρό του τραυματία μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι 12.

 

Ο πρώην αρχηγός του γενικού επιτελείου στρατού θεωρείται ο κυριότερος αντίπαλος του Νετανιάχου στις σημερινές εκλογές. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 22.00 αλλά τα αποτελέσματα δεν θα είναι παρά η αρχή μιας μακράς διαπραγμάτευσης για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού. Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο Νετανιάχου έχει περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει στην εξουσία, συμμαχώντας με άλλα δεξιά κόμματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης