Ο Frazee, 33 ετών, κατηγορείται για τη δολοφονία της  Kelsey Berreth, 29 ετών, την Ημέρα των Ευχαριστιών στο σπίτι του στο Woodland Park στο Κολοράντο και το σώμα της δεν βρέθηκε ποτέ.

Η εν λόγω υπόθεση δολοφονίας συγκλόνισε τις ΗΠΑ καθώς ο Frezee κατηγορείται ότι σκότωσε πέρυσι την αρραβωνιαστικιά του και μητέρα του παιδιού του με απώτερο στόχο να ζήσει με την ερωμένη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο παιδικός φίλος του Patrick Frazee αναφέρει  ότι ο ύποπτος του είπε «αν δεν υπάρχει σώμα, δεν υπάρχει έγκλημα» πριν να εξαφανιστεί και να δολοφονηθεί η αρραβωνιαστικιά  του Kelsey Berreth.

Ο Moore μάρτυρας στο δικαστήριο και παιδικός φίλος του Frazee είπε πως του είχε εμπιστοσύνη καθώς τον ήξερε πάρα πολύ καλά και δεν φανταζόταν ποτέ πως μπορεί να προβεί σε μια τόσο απεχθή δολοφονία. Συνέχισε δε λέγοντας πως με τη Berreth είχαν συναντηθεί μόνο δύο φορές με πρώτη  το Νοέμβριο του 2016 προτού είναι έγκυος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο  επί σειρά ετών φίλος του Patrick Frazee Joe Moore κατέθεσε στη δίκη του Frazee αποκαλύπτοντας ότι τον Απρίλιο του 2018 ο Frazee είχε πει: «Έχω βρει έναν τρόπο να την σκοτώσω» και με ένα χαμόγελο πρόσθεσε «Κανένα σώμα, κανένα έγκλημα, σωστά;

Το πτώμα της κοπέλας δεν έχει βρεθεί ακόμα και όπως αναφέρει η Daily Mail, οι αστυνομικοί έχουν θέσει υπό κράτηση τον Πάτρικ Φρέιζι.

Η 29χρονη αρραβωνιαστικιά του εξακολουθεί να αγνοείται, ενώ ο άνδρας κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη δολοφονία της.

Η κατάθεση της ερωμένης του συγκλόνισε το δικαστήριο και ήταν αυτή που τον «έκαψε» αναφέροντας πως ο Φρέιζι δεν ήθελε εκείνη να αποτελεί πλέον πρόβλημα σε σχέση με εκείνον και την ερωμένη του και την σκότωσε μέσα στο σπίτι της με ένα ρόπαλο του μπέιζ μπολ.

Αφού σκότωσε την αρραβωνιαστικιά του ζήτησε τη βοήθεια της φίλης του για να καθαρίσει το χώρο και να εξαφανίσει το πτώμα της. Η Κρίσταλ Λη βοήθησε τον Frazee και μετέφεραν το πτώμα της άτυχης γυναίκας στο ράντσο του δεύτερου. Στη συνέχεια το έβαλαν σε ένα σάκο πήραν βενζίνη και το έκαψαν. Ένα δόντι όμως που βρέθηκε στο ράντσο επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της Λη  και φέρνει τον Frazee αντιμέτωπο με την εν λόγω δολοφονία.

Όπως αναφέρει ο εισαγγελέας ο άνδρας προσπάθησε να πείσει την ερωμένη του να σκοτώσει την Κέλσι τρεις φορές, αλλά η εκείνη δεν μπορούσε να το κάνει. Ωστόσο,  τον βοήθησε να ξεφορτωθούν το πτώμα. Βέβαια, στο δικαστήριο εμφανίστηκε μετανιωμένη.

Δείτε τα βίντεο:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης