Κουρασμένος και καταβεβλημένος δείχνει ο Ντόναλντ Τραμπ επιστρέφοντας στον Λευκό Οίκο έπειτα από την ομιλία του στη μισοάδεια -από κόσμο- αρένα της Τάλσα στην Οκλαχόμα.

Ο Τραμπ επέστρεψε με το προεδρικό ελικόπτερο στον Λευκό Οίκο έπειτα από την πρώτη εδώ και μήνες προεκλογική του εκστρατεία και, όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, είναι ένας απογοητευμένος… ηγέτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποβιβάστηκε από το ελικόπτερο με ξεκούμπωτο τον γιακά στο πουκάμισό του, τη γραβάτα λυμένη και κρατώντας στο χέρι το χαρακτηριστικό καπέλο με το σύνθημα «Make America Great Again» («Να Κάνουμε Ξανά Μεγάλη την Αμερική»). Το βλέμμα του ήταν «καρφωμένο» στο έδαφος.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απογοήτευση είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του και οι επικριτές του δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιλώντας για το «περπάτημα της ντροπής» («walk of shame») ενός προέδρου που έχει διχάσει τη χώρα.
«Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε έναν άνθρωπο να περπατά με το καπέλο στο χέρι;» διερωτήθηκαν χρήστες του Twitter.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης