Οι θαυμαστές και η οικογένεια του Χοσέ Χοσέ μπόρεσαν τελικά να αποχαιρετήσουν την Παρασκευή τον «Πρίγκιπα του τραγουδιού» του Μεξικού, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε μετά από αρκετές ημέρες έπειτα από μια αξιοπερίεργη διαμαχή μεταξύ των παιδιών του.

Ο Χοσέ Χοσέ πέθανε το Σάββατο ηλικία 71 ετών σε νοσοκομείο του Μαϊάμι, στη Φλόριντα και την Παρασκευή θαυμαστές του τον αποχαιρέτισαν σε κηδεία που έγινε σε ένα σπίτι στο Μαϊάμι όπου εκτέθηκε η σορός του. Μια τελετή είναι προγραμματισμένη να γίνει αργότερα και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, Χοσέ Χοέλ και Μαρισόλ, που ζουν στο Μεξικό, θα παρευρεθούν σε αυτήν, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Univision.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο θάνατος του τραγουδιστή προκάλεσε μια αξιοπερίεργη διαμάχη μεταξύ των δύο μεγαλύτερων παιδιών του και της ετεροθαλής αδελφής τους Σαρίτα Σόσα, την οποία ο τραγουδιστής απέκτησε από τον τρίτο γάμο του, την οποία και κατηγόρησαν ότι επιδίωξε να επωφεληθεί οικονομικά από τον θάνατο του πατέρα τους. Όπως είπαν, η Σαρίτα είχε συνάψει αποκλειστικό συμβόλαιο με ορισμένα μέσα ενημέρωσης για να τους παραχωρήσει πρόσβαση στο πτώμα.

Χάρη στην παρέμβαση του προξενείου του Μεξικού τα τρία αδέλφια τελικά συμφώνησαν τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη να πραγματοποιηθεί η τελετή για τον πατέρα τους στο Μαϊάμι και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να μεταφέρουν τη σορό του στο Μεξικό όπου θα πραγματοποιηθεί άλλη τελετή, σύμφωνα με ανακοίνωση του μεξικανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Ο θάνατος του εξαιρετικά δημοφιλούς τραγουδιστή σε πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής, προκάλεσε συγκίνηση στο Μεξικό, και στην Κλαβερία, τη συνοικία όπου μεγάλωσε, εκατοντάδες θαυμαστές του τον τίμησαν, με τραγούδια και κλάματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης