Μια απίστευτη ανακάλυψη έκανε η Αστυνομία της Οκλαχόμα τον περασμένο μήνα  καθώς ερευνούσε υπόθεση κηδεμονίας ανήλικου τέκνου.

Αναζητώντας έγγραφα από τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να δώσουν λύση στο μυστήριο που τους απασχολούσε, έμειναν έκπληκτοι μπροστά στην ανακάλυψη που έκαναν. Η 43χρονη Πατρίτσια Σπαν παντρεύτηκε τον περασμένο Μάρτιο την κόρη της Μίστι Σπαν, η οποία είναι μόλις 25 ετών.
  
Μάλιστα, τα έγγραφα που ανακάλυψαν οι υπεύθυνοι από την Πρόνοια τους το επιβεβαίωσαν πλήρως.
Ωστόσο, αυτό που δίνει άλλη διάσταση στο θέμα είναι ότι το 2008 η ίδια γυναίκα είχε παντρευτεί τον ένα εκ των δύο γιων της, ο οποίος μάλιστα μόλις 15 ημέρες αργότερα είχε κάνει ένορκη κατάθεση περί λύσης του γάμου με την μητέρα του λόγω αιμομιξίας.

Οι αστυνομικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για τις δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, αντιμέτωπες με την κατηγορία της ποινικής δίωξης για αιμομιξία. Μάλιστα, στην απολογία της η μητέρα υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι ήταν παράνομη η πράξη της και πως είχε χάσει την επαφή αρκετά χρόνια με τα παιδιά της καθώς την κηδεμονία τους είχε αναλάβει ο πατέρας της οικογένειας. Ισχυρίστηκε ότι ξανασυναντήθηκε με την κόρη της μόλις πριν από δύο χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρέπει να σημειωθεί  τέλος, πως στην Οκλαχόμα από τον Οκτώβριο του 2014 ο γάμος μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών είναι νόμιμος αλλά ο γάμος μεταξύ συγγενών θεωρείται αιμομιξία και είναι παράνομη πράξη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης