Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ τα τελευταία 24ωρα την υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν πατέρα ο οποίος δολοφόνησε τα πέντε παιδιά του στη Νότια Καρολίνα και πέταξε τα πτώματα του στην Αλαμπάμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Τίμοθι Ρέι Τζόουνς «εσκεμμένα και με δόλο σκότωσε τα πέντε παιδιά του με βίαια μέσα στο Λέξινγκτον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 32χρονος θα περάσει την πόρτα του δικαστηρίου σήμερα την ώρα που είναι προγραμματισμένη μια επιμνημόσυνη δέηση για τα πέντε παιδιά ηλικίας οχτώ, επτά, έξι, δύο και ενός ετών.

Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών αναφέρουν ότι τα άτυχα παιδιά σκοτώθηκαν λίγο μετά την τελευταία φορά που εθεάθησαν στο σχολείο τους στις 28 Αυγούστου. Αφού δολοφόνησε τα παιδιά του ο 32χρονος Τζόουνς έβαλε το καθένα πτώμα σε μια σακούλα σκουπιδιών και οδήγησε για εκατοντάδες μίλια περνώντας από διάφορες νοτιοανατολικές πολιτείες χρησιμοποιώντας πιθανότατα χλωρίνη για να κρύψει τη μυρωδιά των πτωμάτων.

Τελικά σταμάτησε σε έναν απομονωμένο λόφο στην κεντρική Αλαμπάμα όπου και παράτησε τα άψυχα πτώματα των πέντε μικρών παιδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης