Ο Stephen O’Loughlin, 49 ετών, σκότωσε τον 9χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, επειδή, όπως φαίνεται, δεν ήθελε το παιδί του να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Αντιπρόεδρος μια εταιρείας επενδύσεων στο Σαν Φρανσίσκο, ο O’Loughlin βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του για την επιμέλεια του 9χρονου Pierce, ενώ ένα από τα ζητήματα που προκαλούσε τσακωμούς ανάμεσα στους γονείς του παιδιού ήταν ο εμβολιασμός του. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο O’Loughlin ήταν ένθερμος υποστηρικτής του αντιεμβολιαστικού κινήματος, ενώ πίστευε πως τα εμβόλια που έκανε ο γιος του όταν ήταν μικρό παιδί τον είχαν κάνει ασθενικό προκαλώντας του απώλεια κιλών. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν το 2012 ο πατέρας του παιδιού έγινε μέλος ενός γκρουπ που προωθούσε τον αντιεμβολιασμό, με τη λογική ότι το εμβόλιο είναι εργαλείο ελέγχου των πολιτών από την κυβέρνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αστυνομία εντόπισε νεκρούς τον γιο και τον πατέρα το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η μητέρα του Pierce κάλεσε τις Αρχές επειδή ο γιος της δεν εμφανίστηκε στο σχολείο του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης