Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μια υπάλληλος των φυλακών υψίστης ασφαλείας Κλίντον στην Ντανεμούρα της Νέας Υόρκης, η οποία κατηγορείται για συνέργεια στην πολύκροτη απόδραση δύο βαρυποινιτών.

Σύμφωνα με τις αρχές, η Τζόις Μίτσελ παρείχε τα μέσα και τον εξοπλισμό (σ.σ.: πριόνια, τρυπάνια, κατσαβίδια, λίμες κ.α.) προκειμένου οι δύο έγκλειστοι δολοφόνοι να ολοκληρώσουν την επιχείρησή τους με επιτυχία, ενώ επρόκειτο να τους περιμένει για να τους βοηθήσουν να διαφύγουν. Η ίδια φέρεται να δήλωσε στις αρχές ότι μετάνοιωσε τις πράξεις της την τελευταία στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το τηλέφωνό της  Μίτσελ έχουν γίνει κλήσεις προς ανθρώπους, που συνδέονται με τον έναν εκ των δραπετών, Ρίτσαρντ Ματ, που μαζί με τον Ντέιβιντ Σουέτ καταζητούνται από το περασμένο Σαββατοκύριακο.

«Εργαζόμαστε αδιάλειπτα όλο το εικοσιτετράωρο με πάμπολλες υπηρεσίες για να τους κυνηγάμε. Έχουμε ένα μήνημα για τον Ντέιβιντ Σουέτ και τον Ρίτσαρντ Ματ. Σας πλησιάζουμε και δεν πρόκειται να σταματήσουμε μέχρι να σας συλλάβουμε» τόνισε ο αστυνόμος Τσαρλς Γκες, της πολιτείας Νέας Υόρκης.

Για να διαφύγουν, οι δύο δραπέτες πέρασαν από το ατσάλινο τοιχίο, στη συνέχεια έρποντας από υπόγεια σήραγγα και έσκαψαν για να βγουν στην επιφάνεια μία τρύπα διαμέτρου διαστάσεων ενός ανθρώπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόδρασή τους είναι η πρώτη για την πτέρυγα υψίστης ασφαλείας των συγκεκριμένων φυλακών. Παρά το ανθρωποκυνηγητό μέχρι στιγμής παραμένουν ασύλληπτοι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης