Αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό εύρημα ήρθαν χθες τα ξημερώματα αστυνομικοί του Χιούστον, όταν έσπευσαν να ερευνήσουν ένα σπίτι, στο οποίο είχαν ενημερωθεί ότι κρύβεται ένας καταζητούμενος. Όταν είδαν το πτώμα ενός παιδιού στο πάτωμα από τα παράθυρα του σπιτιού, προσπάθησαν να μπουν μέσα. Όμως ο 49χρονος David Conley άρχισε να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών.

Μετά από μίας ώρας ανταλλαγής πυροβολισμών, ο άνδρας παραδόθηκε στην αστυνομία η οποία τον συνέλαβε και τον οδήγησε στο κρατητήριο. Μέσα όμως στο σπίτι ανακάλυψαν κάτι που πραγματικά δεν περίμεναν: οκτώ πτώματα, πέντε εκ των οποίων ανήκαν σε παιδιά, και τρία σε ενήλικες. Όλοι είχαν πυροβοληθεί στο κεφάλι και είχαν βρει ακαριαίο θάνατο. Τα θύματα δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμα και κανείς δεν γνωρίζει την σχέση τους με τον Conley.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ιστορικό του Conley πηγαίνει πίσω στο 1998 με επιθέσεις σε συντρόφους του, ενώ το πιο πρόσφατο ήταν πριν ένα μήνα όταν επιτέθηκε σε μέλος της οικογένειάς του. Σύμφωνα με τα χαρτιά που έχει στην διάθεσή της η αστυνομία, το σπίτι στο οποίο τον συνέλαβαν ανήκε στην γυναίκα με την οποία συζούσε τελευταία.

Το χθεσινό βράδυ πήγε στο σπίτι, όμως όταν είδε ότι είχε αλλάξει η κλειδαριά, μπήκε από το παράθυρο και στην συνέχεια, όπως φαίνεται, σκότωσε όσους βρίσκονταν μέσα. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται ανακοινώσεις από την αστυνομία για την ταυτότητα των νεκρών και την σχέση που είχαν με τον δολοφόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης