Ο Μπέρνι Σάντερς, ο τελευταίος μεγάλος αντίπαλος του Τζο Μπάιντεν στην εσωκομματική κούρσα διεκδίκησης του προεδρικού χρίσματος των Δημοκρατικών, θα επανεξετάσει τη στάση του μέσα στις επόμενες ημέρες σχετικά με το αν θα παραμείνει ή θα αποχωρήσει από τον προεκλογικό αγώνα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε χθες ο υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας του.

H Τούλσι Γκάμπαρντ, μια βουλευτής από τη Χαβάη, παραμένει επίσης στην κούρσα διεκδίκησης του προεδρικού χρίσματος των Δημοκρατικών, παρά τις χαμηλές επιδόσεις της στις πρόσφατες προκριματικές αναμετρήσεις. Έτσι, το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών διεκδικούν σήμερα τρεις υποψήφιοι, ενώ αρχικά οι διεκδικητές ήταν περισσότεροι από είκοσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικάνων, ο τελευταίος αντίπαλος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης Μπιλ Γουέλντ, αποχώρησε χθες από την εσωκομματική κούρσα.

Έτσι, ο πρόεδρος Τραμπ μπορεί να επικεντρώσει συνολικά την προσοχή του στις προεδρικές εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν στις 3 Νοεμβρίου και στις οποίες θα έχει αντίπαλο τον προεδρικό υποψήφιο που θα εκλέξουν οι Δημοκρατικοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης