Ένα 13χρονο αγόρι που είχε εξαφανιστεί πριν από τέσσερα χρόνια βρέθηκε φυλακισμένο πίσω από ένα ψεύτικο τοίχο ενός σπιτιού κοντά στην Ατλάντα της πολιτείας Τζόρτζια και επέστρεψε στη μητέρα του όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της κομητείας Κλέιτον.

Οι συνολικά πέντε άνθρωποι που διέμεναν στο σπίτι όπου βρέθηκε (στην πόλη Γιονέσμπορο 28 χιλιόμετρα νότια της Ατλάντα), συνελήφθησαν, μεταξύ των οποίων είναι και ο 37χρονος Γκρέγκορι Ζαν πατέρας του αγοριού. Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη φυλάκιση και βιαιοπραγία κατά ανηλίκου καθώς και παρεμπόδιση του έργου των αστυνομικών αρχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αγόρι είχε εξαφανιστεί το 2010 κατά την επίσκεψη του πατέρα του στη Φλόριντα. Η μητέρα του είχε αναφέρει την εξαφάνιση του παιδιού στις αρχές της παιδικής πρόνοιας, αλλά δεν είχε πάει στην αστυνομία με αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια οι έρευνες να μην έχουν αποδώσει.

Η αστυνομία μετέβη την Παρασκευή στο σπίτι για να αναζητήσει το 13χρονο αγόρι μετά από καταγγελία της μητέρας του. «Μετά από μια σύντομη αναζήτηση των χώρων, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν τίποτε και έφυγαν» ανέφερε σχετική ανακοίνωση των αρχών. Το παιδί ωστόσο βρήκε κατά σύμπτωση έναν τρόπο να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τη μητέρα του, στην οποία έδωσε στοιχεία για το σημείο που κρατείται.

Μερικές ώρες αργότερα, οι αρχές κλήθηκαν και πάλι να μεταβούν στο σπίτι. Ενώ οι άνδρες της αστυνομίας ερευνούσαν την οικία, το αγόρι τηλεφωνούσε στην μητέρα του, και τις έδινε λεπτομέρειες για το που ήταν κρυμμένος. Εκείνη με τη σειρά της μετέφερε τις πληροφορίες στις αρχές. «Το εντόπισαν κρυμμένο πίσω από ένα ψεύτικο τοίχο στο εσωτερικό μέρος του σπιτιού», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το τι ακριβώς συνέβη και γιατί η οικογένεια είχε φυλακίσει το παιδί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης