Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρυσε μητέρα στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, όταν επέστρεψε στο σπίτι της και ανακάλυψε το φίλο της γυμνό στο κρεβάτι, πάνω από τη μικρή κόρη της.

Η γυναίκα αντέδρασε εν θερμώ και μαχαίρωσε το σύντροφό της έξι φορές, με ένα μικρό μαχαίρι τσέπης που έφερε. Σημειωτέον ότι η μητέρα, το όνομα της οποίας δεν ανακοινώθηκε, δεν κατηγορείται για την πράξη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιθέτως ο Troy Parks, 31 ετών, κατηγορήθηκε για βιασμό και αναμένεται να καταδικαστεί.

Η μητέρα του παιδιού κατάφερε στο δράστη πέντε χτυπήματα στο στήθος και ένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τόσο η γυναίκα όσο και η κόρη της υπέστησαν μικρά τραύματα στα χέρια τους.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η μητέρα βγήκε στη συνέχεια τρομοκρατημένη έξω από την κατοικία της και φώναξε για βοήθεια. Ο Parks είπε στους αξιωματικούς ότι η κοπέλα του τον μαχαίρωσε επειδή «σκέφτηκε ότι η κόρη της έτρεφε συναισθήματα για αυτόν», ανέφερε το Cleveland.com.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Ωστόσο το μικρό κορίτσι στη συνέχεια είπε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Parks την άγγιζε και πως όταν έβγαλε το παντελόνι του της είπε ότι θα της δείξει πώς είναι να έχει κανείς έναν φίλο στην πραγματικότητα.

 Μετά τη σύλληψή του 31χρονου αποκαλύφθηκε πως είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν για βίαιη επίθεση, κλοπή και διακίνηση ναρκωτικών, ανέφερε το Cleveland.com. 

Πηγή: Fox News/ AP 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης