Άναυδη έμεινε η Ισπανή ιδιοκτήτρια μιας σκυλίτσας η οποία γέννησε μεταξύ άλλων και δύο …πράσινα κουταβάκια.«Δεν μπορούσα να το πιστέψω μόλις τα είδα. Θεώρησα αρχικά ότι τα κουτάβια ήταν βρώμικα και προσπάθησα να τα καθαρίσω, αλλά το χρώμα δεν έφευγε και συνειδητοποίησα πως αυτό ήταν το τρίχωμα τους» δήλωσε σε συνέντευξή της στον Independent η Άλντα Βαλεάδο Μολίνα, ιδιοκτήτρια των σπάνιων μικρών.

Δυστυχώς το ένα από τα δύο, το θηλυκό κουταβάκι δεν κατάφερε να επιβιώσει ενώ και το αρσενικό είναι πιο μικρόσωμο κι αδύναμο από τα υπόλοιπα. Η Μολίνα ονόμασε το κουταβάκι «Hulk», επηρεασμένη από τον σχετικό πράσινο ήρωα των κόμικ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον κτηνίατρο της που όπως είπε δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο, το χρώμα ενδεχομένως να οφείλεται στην χολοπρασίνη, μια χημική ουσία που βρέθηκε στον πλακούντα της μητέρας τους. Ο παράδοξος χρωματισμός θα φύγει με το πέρασμα των ημερών.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ένα αντίστοιχο περιστατικό είχε καταγραφεί στην Αγγλία το 2012 όταν ένα λαμπραντόρ είχε γεννηθεί με πράσινο τρίχωμα. Η περίεργη απόχρωση στο τρίχωμα του έφυγε ωστόσο μετά από 10 ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης