Ο 28χρονος Σάγεντ Ριζουάν Φαρούκ και η 27χρονη σύζυγός του Τασφίν Μαλίκ, που άνοιξαν πυρ στο Σαν Μπερναρντίνο, προκαλώντας το θάνατο 14 ατόμων και τον τραυματισμό 21, κηδεύτηκαν την Τρίτη σε άγνωστο κοιμητήριο, παρουσία πρακτόρων του FBI. Το ζεύγος σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία κατά την καταδίωξή τους μετά το μακελειό στις 2 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με έναν παρευρισκόμενο, η κηδεία ακολούθησε την ισλαμική παράδοση. Ο παρευρισκόμενος καθώς και άλλο ένα άτομο ανέφεραν ότι χρειάστηκε μια εβδομάδα για να βρουν οι συγγενείς το νεκροταφείο που δέχτηκε να κηδέψει το ζευγάρι, μακριά από το Σαν Μπερναρντίνο. Πολλά κοιμητήρια αρνήθηκαν από φόβο μήπως οι τάφοι βεβηλωθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γύρω στα 10 άτομα παραβρέθηκαν στην κηδεία, αλλά πολλοί από το ισλαμικό τέμενος με το οποίο συνδεόταν ο Φαρούκ αρνήθηκαν να παραστούν.

Ο Φαρούκ και η Μαλίκ άφησαν πίσω τους ένα κοριτσάκι έξι μηνών, το οποίο βρίσκεται υπό κρατική κηδεμονία από την ημέρα του μακελειού. Η αδερφή του Φαρούκ και ο σύζυγός της έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να υιοθετήσουν την ανιψιά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης