Ένας σκύλος με όνομα «Σκανδάλη» πυροβόλησε στο πόδι την 25χρονη ιδιοκτήτρια του, χωρίς πάντως να την τραυματίσει σοβαρά, σε ένα μάλλον περίεργο περιστατικό στην Ιντιάνα των ΗΠΑ.

Η 25χρονη Άλι Κάρτερ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια κυνηγιού υδρόβιων πουλιών το Σάββατο, σε καταφύγιο άγριας ζωής στην βόρεια Ιντιάνα, όταν αποφάσισε να ακουμπήσει το κυνηγετικό της τουφέκι στο έδαφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σκύλος της, ράτσας Λαμπραντόρ και ηλικίας 11 ετών, πάτησε το όπλο τραβώντας κατά λάθος την σκανδάλη, ανέφερε ο φύλακας της κυνηγετικής περιοχής Τζόναθαν Μπόϊντ.

Η ασφάλεια του όπλου δεν ήταν ενεργοποιημένη, με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει και να τραυματίσει την Κάρτερ στο αριστερό πόδι.

Η 25χρονη κοπέλα νοσηλεύτηκε, ωστόσο ο τραυματισμός της από τις σφαίρες μικρού διαμετρήματος δεν απειλούσε τη ζωή της και της δόθηκε εξιτήριο, σύμφωνα με το Reuters.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παροτρύνουμε όλους να λάβουν ειδικά σεμινάρια εκπαίδευσης πριν πάνε για κυνήγι», τόνισε ο Μπόιντ, ο οποίος έκανε λόγο για ακόμη ένα παρόμοιο περιστατικό, λίγα χρόνια πριν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης