Μία γυναίκα σκοτώθηκε και άλλοι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα όταν έπεσαν πυροβολισμοί σε ένα ξενοδοχείο συνοικίας της Ουάσιγκτον, όπως έγινε γνωστό από την τοπική αστυνομία.

Οι πέντε άνθρωποι που είχαν τραυματιστεί από τα πυρά διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, έπειτα το περιστατικό ανταλλαγής πυροβολισμών, με μία γυναίκα να είναι σε κρίσιμη κατάσταση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μια γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, δηλώθηκε νεκρή», συμπλήρωσε η αστυνομία της Ουάσιγκτον, η οποία απέκλεισε την περιοχή για κάποιες ώρες και ξεκίνησε έρευνα.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο γύρω στις 03.30 τα ξημερώματα τοπική ώρα, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί κατά τη διάρκεια μια γιορτής σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, σε μια πλούσια συνοικία της Ουάσιγκτον, όπου στεγάζονται πολλές πρεσβείες, μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ.

«Έχουμε ήδη δεχθεί καταγγελίες από γείτονες αναφορικά με αυτό το ξενοδοχείο. Έχουμε λάβει καταγγελίες για δραστηριότητες που συνδέονται με ναρκωτικά», εξήγησε ο Ντάνκαν Μπέντλιον, ένας αξιωματικός της αστυνομίας, που έκανε δηλώσεις σε ένα τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς το παρόν δεν έχει αναγνωριστεί κάποιος ύποπτος.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης