Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα μετέβη στο Γκρίνσμπορο, προκειμένου να εκφωνήσει ομιλία στήριξης για τη Χίλαρι Κλίντον.

Ο Ομπάμα κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην αλλοιώσουν με τις επιλογές τους την εικόνα της ηγέτιδας δύναμης που έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και να εγγυηθούν την ομαλή πορεία της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπορείτε να απορρίψετε μία σκοτεινή και απαισιόδοξη οπτική της χώρας, όπου όλοι θα στρεφόμαστε κατά των άλλων και θα απομακρυνόμαστε από τον ρόλο μας, του ηγέτη του κόσμου. Μπορείτε να απορρίψετε τον φόβο, τις κατηγορίες, την οργή και το μίσος, και να επιλέξετε την Αμερική που γνωρίζουμε. Μία Αμερική που είναι γεμάτη θάρρος, αισιοδοξία, γενναιοδωρία κι ευφυΐα» τόνισε μεταξύ άλλων ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ξαφνικά μέσα από το πλήθος εμφανίστηκαν δύο διαδηλωτές, που φώναζαν, αλλά και φορούσαν μπλουζάκια, στα οποία αναγραφόταν ότι «ο Μπιλ Κλίντον είναι βιαστής».

Ο Μπαράκ Ομπάμα αντέδρασε με ψυχραιμία, καλώντας το πλήθος να μην αποδοκιμάζει τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου, αλλά με την ψήφο τους να διασφαλίσουν πως δεν θα συμβαίνουν τέτοιου είδους γεγονότα, που κυρίως διαδραματίζονται σε ομιλίες του Ντόναλντ Τραμπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης