Ο Σκάουτ, το 7χρονο γκόλντεν ριτρίβερ του Ντέιβιντ Μακνιλ, διαγνώστηκε πέρυσι με επιθετικής μορφής καρκίνο. Οι γιατροί του έδιναν έναν μήνα ζωής, όμως ο Μακνιλ αρνήθηκε να τα παρατήσει και χάρις στην επιμονή του, ο σκύλος του τα κατάφερε. Τώρα, ο άνδρας αγόρασε μια διαφημιστική πινακίδα του Super Bowl, αξίας 6 εκατομμυρίων δολαρίων, για να ευχαριστήσει τους κτηνιάτρους που έσωσαν τη ζωή του Σκάουτ.

Όπως δήλωσε ο Μακνιλ, με την εν λόγω διαφήμιση θέλει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να μαζέψει χρήματα για την έρευνα του University of Wisconsin School of Veterinary Medicine, το οποίο προσφέρει καινοτόμες θεραπείες για κατοικίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Θέλαμε τη μεγαλύτερη σκηνή για να αναδείξουμε την ιστορία του Σκάουτ… Αυτή η έρευνα θα εξελίξει τις θεραπείες κατά του καρκίνου και για τους ανθρώπους, οπότε υπάρχει η πιθανότητα να σωθούν εκατομμύρια ζωές».

Τα έσοδα από τη διαφήμιση του Super Bowl θα δοθούν στο πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν για την αγορά ειδικού εξοπλισμού που θα βοηθάει στη διάγνωση και θεραπεία της συγκεκριμένης πάθησης, καθώς και για την υποστήριξη της έρευνας για καινούργιους τρόπους αντιμετώπισης και πρόληψης κατά του καρκίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μαρκ Μαρκελ, κοσμήτορας της κτηνιατρικής σχολής, υποστηρίζει πως είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους κτηνιάτρους παγκοσμίως και ανυπομονεί να μοιραστεί με το κοινό του Super Bowl το ταξίδι του Σκάουτ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης