Μια υπόθεση απαγωγής εξιχνιάστηκε στη Γιούτα των ΗΠΑ, η οποία αφορούσε μια 19χρονη. Η νεαρή φοιτήτρια βρέθηκε γυμνή στο υπόγειο ενός 39χρονου, όπου κρατούνταν όμηρος.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Μάντελιν Άλεν επανενώθηκε με την οικογένειά της αφού διασώθηκε το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, πέντε ημέρες αφότου δηλώθηκε ως αγνοούμενη, καθώς είχε εξαφανιστεί από τον κοιτώνα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας 39χρονος, ο Μπερντ Νέιλ Μπράουν, φέρεται να κρατούσε όμηρο τη 19χρονη στο σπίτι του. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί διαδικτυακά. Ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απαγωγής και του βιασμού.

Προς το παρόν, οι αστυνομικές αρχές δηλώνουν πως δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για τον φερόμενο ως δράστη. Ο ίδιος είχε γνωριστεί με τη 19χρονη σε online chat και κανόνισαν να συναντηθούν. Βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη 19χρονη να φεύγει από τον κοιτώνα της κρατώντας μια πλαστική σακούλα. Την επόμενη ημέρα, καθώς η ίδια δεν είχε επιστρέψει, η συγκάτοικός της προσέφυγε στην αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνισή της.

Ο 39χρονος φέρεται να είχε δεμένη τη 19χρονη όσο εκείνος βρισκόταν στη δουλειά και της είχε πάρει το τηλέφωνο και το πορτοφόλι, ενώ την απείλησε ότι θα βλάψει την οικογένειά της εάν εκείνη μιλούσε σε κάποιον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τέλει, ακολουθώντας τα «ίχνη» του κινητού τηλεφώνου, οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν την κοπέλα στο υπόγειο, γυμνή και καλυμμένη από κάρβουνο. Πιθανολογείται ότι ο Μπράουν προσπάθησε να την κρύψει κάτω από κάρβουνα, όταν αστυνομικοί του χτύπησαν την πόρτα, ρωτώντας για την αγνοούμενη κοπέλα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης