Το μετάλλιο το οποίο του είχαν κλέψει πριν από λίγες ημέρες έχει και πάλι στην κατοχή του ο χρυσός Ολυμπιονίκης του κανό Τζο Τζακόμπι χάρη σε ένα κορίτσι έξι ετών.

Ο 46χρονος Τζακόμπι είχε αναδειχθεί «χρυσός» νικητής το 1992 στην Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης, ενώ τα τελευταία χρόνια παρίσταται σε εκδηλώσεις για τον αθλητισμό, μιλώντας σε νέους για τα οφέλη της άθλησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις αρχές του μήνα, ο κάτοικος του Τενεσί Τζακόμπι ταξίδεψε μέχρι την Ατλάντα, όπου θα πραγματοποιούσε μία τηλεοπτική εμφάνιση, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα το μετάλλιό του.

Ωστόσο, ενώ γευμάτιζε σε κάποιο εστιατόριο της πόλης, τρεις άνδρες έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου του, σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης, αποσπώντας -μεταξύ άλλων- και το μετάλλιο.

Ο 46χρονος ξεκίνησε μια καμπάνια μέσα από ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης για να ανακτήσει το μετάλλιο, με την προσπάθειά του -έστω και από τύχη- να αποδίδει καρπούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως διηγήθηκε ο ίδιος και σύμφωνα με το Reuters, ένα κορίτσι έξι ετών το οποίο είχε βγει για περίπατο με τους γονείς του σε δάσος της περιοχής, το Σάββατο, εντόπισε το μετάλλιο -το οποίο πιθανώς εγκατέλειψαν οι κλέφτες, έπειτα από τον θόρυβο που είχε ξεσπάσει- και το παρέδωσε στους γονείς της, με εκείνους να έρχονται σε επικοινωνία με τον Τζακόμπι και τελικώς να του το παραδίδουν.

Ο 46χρονος τόνισε ότι το μετάλλιο βρέθηκε χωρίς τη βάση που το συνόδευε, ωστόσο δήλωσε διατεθειμένος να μην το επισκευάσει, για να θυμάται αυτή του την περιπέτεια. Παράλληλα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην εξάχρονη και την οικογένειά της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης