Η Ρέιτσελ Λέναρντ, η 36χρονη μητέρα πέντε παιδιών που είχε συνταράξει την κοινή γνώμη των ΗΠΑ με τα ερωτικά κατορθώματά της, απέφυγε τελικώς τα σίδερα της φυλακής.
.
Η ιστορία ξεκινά όταν η Λέναρντ διοργάνωσε ένα πάρτι για τη 16χρονη κόρη της και τους φίλους της. Στη διάρκεια της βραδιάς η 36χρονη επέτρεψε στα ανήλικα παιδιά να καταναλώσουν ελεύθερα αλκοόλ και μαριχουάνα. Προέτρεψε μάλιστα τους καλεσμένους της να παίξουν μαζί της γυμνοί επιτραπέζια παιχνίδια.

Η «δράση» της ανεύθυνης μητέρας δεν σταμάτησε εκεί: Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Λέναρντ φέρεται να προέβη σε ερωτική περίπτυξη με έναν 18χρονο νεαρό ενώ στη συνέχεια η ίδια κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον 16χρονο φίλο της κόρης της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο 16χρονος παραδέχτηκε ότι εκείνος επεδίωξε την επαφή και όχι η μητέρα.

Τελικά η 36χρονη καταδικάστηκε σε εξαετή φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 600 δολαρίων. Ο δικηγόρος της 36χρονης ανέφερε: «Η κυρία Λέναρντ αναγνωρίζει ότι λόγω της κατάχρησης αλκοόλ επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παρά το ότι πολλές από τις κατηγορίες είναι υπερβολικές, εντούτοις δηλώνει εξαιρετικά μετανιωμένη για το περιστατικό» συνέχισε και συμπλήρωσε ότι «η εξάρτησή της από το αλκοόλ είναι αποτέλεσμα του χωρισμού της».

Τέλος ο κ. Χάμμοντ επεσήμανε ότι « η 36χρονη είναι αισιόδοξη ότι τα παιδιά της και οι ομόθρησκοί της (σ.σ.: Η Λέναρντ είναι μορμόνος) θα παραδειγματιστούν ως προς το πόσο εύκολο είναι να “ξεφύγει” κάποιος υπό κατάσταση μέθης».

Σημειώνεται ότι μετά τη σύλληψή της, η Λέναρντ έχασε την επιμέλεια των πέντε παιδιών της. Εντύπωση προκαλεί ότι η 16χρονη κόρη της, παρά τις διαστάσεις που έλαβε η ιστορία τους, θέλησε να δικαιολογήσει τις πράξεις της μητέρας της με μια σειρά από tweets που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό. «Έχει υπάρξει καταπληκτική μητέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ένα από τα tweets της. «Όλοι κάνουμε λάθη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης