Μια νύφη από την Ινδία αρνήθηκε να παντρευτεί τον (τέως) καλό της κατά τη διάρκεια μιας γαμήλιας τελετής αφότου απέτυχε να… απαντήσει σε μια απλή αριθμητική πράξη! «15 συν 6 πόσο κάνει;» τον ρώτησε. Κι όταν εκείνος απάντησε… «17» τον άφησε σύξυλο στο ιερό!

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Ρασουλαμπάντ στην πολιτεία Ούταρ Πραντές, στη βόρεια Ινδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μέλλουσα νύφη, που χαρακτηρίζεται από τους Times της Ινδίας ως «αξιολάτρευτη», άρχισε να έχει υποψίες για το μορφωτικό επίπεδο του μέλλοντα συζύγου της. Έτσι, τα ξαδέλφια της αποφάσισαν να τού ζητήσουν να λύσει μια απλή μαθηματική πράξη…

Όταν η απάντηση αποδείχθηκε λανθασμένη, η «αξιολάτρευτη» αποχώρησε από την γαμήλια τελετή. Η οικογένεια του φωστήρα γαμπρού προσπάθησε να την πείσει να επιστρέψει, αλλά αυτή ήταν ακλόνητη στα παρακάλια: Την είχε παραπλανήσει σχετικά με το επίπεδο εκπαίδευσής του.

«Κάθε μαθητής της πρώτης δημοτικού πρέπει να μπορεί να λύσει το πρόβλημα που ρωτήσαμε» δήλωσε ο πατέρας της νύφης. «Η οικογένεια του γαμπρού μας κράτησε στο σκοτάδι σχετικά με τη μόρφωσή του» πρόσθεσε. «Ήταν μια πολύ ενοχλητική κατάσταση για όλους μας, καθώς είχαμε κάνει όλες τις ετοιμασίες κι αυτό ήταν ένα θέμα κοινωνικού κύρους… Μας εξαπάτησαν» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης