Μπλεγμένος στα «δίχτυα» του κινήματος #ΜeΤoo βρίσκεται ο Ίλον Μασκ, καθώς κατηγορείται ότι το 2016 είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά μια αεροσυνοδό στο ιδιωτικό του τζετ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Business Insider», η SpaceX -εταιρεία του Μασκ στην οποία ανήκει και το τζετ- πλήρωσε 250.000 δολάρια το 2018 προκειμένου να «λυθεί» το θέμα της καταγγελίας για σεξουαλική παρενόχληση από την αεροσυνοδό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή του ρεπορτάζ φαίνεται πως είναι άτομο από το στενό φιλικό περιβάλλον της αεροσυνοδού, που υπογράφει την καταγγελία υπό καθεστώς ανωνυμίας. Αναφέρει ότι ο πάμπλουτος επιχειρηματίας πρότεινε στην αεροσυνοδό, που δεν κατονομάζεται, να κάνουν σεξ αφού πρώτα της αποκάλυψε τον… ανδρισμό του, της έτριψε τον μηρό και στη συνέχεια προσφέρθηκε να της αγοράσει ένα άλογο με αντάλλαγμα να του κάνει «ερωτικό μασάζ».

Ο Ίλον Μασκ διέψευσε τις κατηγορίες με ανάρτησή του στο Twitter, τονίζοντας πως το θέμα «είναι πολιτικά υποκινούμενο» και το χαρακτήρισε «ποταπό»: «Οι επιθέσεις εναντίον μου θα πρέπει να εξεταστούν κάτω από πολιτικό πρίσμα -αυτό είναι η συνήθης (απεχθής) τακτική τους-, αλλά τίποτα δεν θα με αποτρέψει από το να αγωνιστώ για ένα καλό μέλλον και το δικαίωμά σας στην ελευθερία του λόγου».

Μάλιστα, υποστηρίζει πως είναι ένα «βρόμικο κόλπο καμπάνιας» εναντίον του, καθώς την Τετάρτη είχε δηλώσει πως θα ψήφιζε το Ρεπουμπλικανό αντί για το Δημοκρατικό Κόμμα.

Επιπλέον, σε επόμενο tweet αναφέρει: «Έχω μια πρόκληση σε αυτόν τον ψεύτη που ισχυρίζεται ότι η φίλη του του με είδε… εκτεθειμένο: Περιγράψτε μόνο ένα πράγμα, οτιδήποτε απολύτως (ουλές, τατουάζ…) που δεν είναι γνωστό στο κοινό. Δεν θα μπορέσει όμως να το κάνει, γιατί δεν συνέβη ποτέ».

Η αεροσυνοδός ισχυρίζεται ότι η άρνησή της να αποδεχθεί την πρόταση του Μασκ τής είχε στερήσει την ευκαιρία να εργαστεί στη SpaceX και την ώθησε να προσλάβει δικηγόρο το 2018, σύμφωνα με το Business Insider.

Κι αυτό γιατί η εταιρεία πυραύλων προχώρησε σε έναν εξωδικαστικό διακανονισμό και συμπεριέλαβε μια συμφωνία μη αποκάλυψης που εμπόδισε την αεροσυνοδό να μιλήσει περί αυτού του θέματος.

Πληροφορίες: Reuters

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης