Οίκο ανοχής αποκλειστικά με κούκλες του σεξ έκανε ντεμπούτο στη Φινλανδία, αποτελώντας το πρώτο κατάστημα που παρέχει τέτοιου είδους υπηρεσίες.

Ονομάζεται Unique Dolls και το ενδιαφέρον του κοινού φαίνεται να είναι υψηλό, κρίνοντας από τις κρατήσεις που ήδη έχουν γίνει, σύμφωνα με την εφημερίδα Hufvudstadsbladet.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πελάτης είναι ελεύθερος να επιλέξει από τέσσερις κούκλες σε μέγεθος ανθρώπου οι οποίοι εισάγονται από Κίνα και Ιαπωνία και κοστίζουν περίπου 2.300 με 4.500 η κάθε μία. Είναι σχεδιασμένες ώστε να ομοιάζουν απόλυτα με τον άνθρωπο, ενώ το επίμαχο σημείο είναι αφαιρούμενο.

Η λεγόμενη Candy θεωρείται ως η πιο καυτή «συντροφιά» χάρη στην επιδερμίδα σιλικόνης που μοιάζει με πραγματική! Κάθε ώρα απόλαυσης τιμολογείται… 100 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν η κούκλα παραδοθεί στον πελάτη, θερμαίνεται με ζεστό αέρα και μετά τη χρήση καθαρίζονται με ιδιαίτερη επιμέλεια που απαιτεί πάνω από μία ώρα.

Κάθε κούκλα βρίσκεται στο δικό της δωμάτιο, με καναπέ-κρεβάτι, ηχεία και επίπεδη τηλεόραση. Ο πελάτης λαμβάνει επίσης πετσέτες, λιπαντικό  – εάν το επιθυμεί – και προφυλακτικά, τα οποία είναι υποχρεωτικά.

«Είναι ένα υπέροχο μέρος γι’ αυτούς που έχουν συμπλέγματα ή αναπηρία ή είναι απλώς ντροπαλοί. Κάθε άτομο είναι ευπρόσδεκτο εδώ. Εδώ, θα παραμείνετε ανώνυμοι», δήλωσε ο επικεφαλής της επιχείρησης Antti Kurhinen στην Hufvudstadsbladet. Παραδέχτηκε, μάλιστα, ότι ο ίδιος έκανε «test drive» σε μία από τις κούκλες, αν και παραδέχτηκε ότι δεν είναι του γούστου του.

Ο επικεφαλής του ιδρύματος Sexpo Foundation για σεξουαλική ευεξία δηλώνει ότι δεν βλέπει τίποτα το «ηθικά καταδικαστέο» σε οίκους ανοχής με κούκλες.

«Όταν δεν εμπλέκονται ζωντανοί άνθρωποι με συναισθήματα, δεν βλέπω τίποτα ηθικά καταδικαστέο σε τέτοιου είδους δραστηριότητες», δήλωσε ο Tommi Paalanen, καλωσορίζοντας αυτήν την αυτοματοποίηση ως μια «καλή λύση» για ανθρώπους που δεν μπορούν να έχουν σεξουαλική δραστηριότητα ή τυχαίνει να διεγείρονται από κούκλες του σεξ.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας, Konstantin, ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής δήλωσε, τέλος, ότι σκοπός είναι η βοήθεια σε ανθρώπους να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες, ιδιαίτερα όσων μπορεί να μην είναι άνετοι να το κάνουν με αληθινούς ανθρώπους.

Πηγή: Sputnik 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης