Μέρος της ανείπωτης καταστροφής που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στην Αυστραλία, αποτελεί και ο αφανισμός εκατομμυρίων ζώων.

Πολλοί έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια για να σώσουν αυτά τα θύματα της πύρινης λαίλαπας. Ωστόσο, εντυπωσιακή είναι η αρωγή του γνωστού, για τις δράσεις του στην Αυστραλία, οικολόγου Στιβ Ίργουιν και της οικογένειάς του, αφού όπως αποκαλύπτει η κόρη του Μπίντι στα social media και δημοσιεύουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, κατάφεραν να διασώσουν περισσότερα από 90.000 ζώα.    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με τόσες καταστροφικές πυρκαγιές στην Αυστραλία, πονάει η καρδιά μου για τους ανθρώπους και την άγρια ζωή που έχασαν τόσα πολλά. Ήθελα να ξέρετε ότι είμαστε ΑΣΦΑΛΕΙΣ. Δεν υπάρχουν φωτιές κοντά σε εμάς και τις εγκαταστάσεις μας για την προστασία της φύσης» έγραψε ως λεζάντα σε φωτογραφία που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram, η κόρη του οικολόγου, Μπίντι Ίργουιν, προσθέτοντας ότι: «Στο Νοσοκομείο Άγριας Ζωής που έχουμε, υπάρχει περισσότερη δουλειά από ποτέ άλλοτε, επισήμως έχουμε περιθάλψει περισσότερα από 90.000 ζώα. Οι γονείς μου αφιέρωσαν στη μνήμη της όμορφης γιαγιάς μου το Australia Zoo Wildlife Hospital. Εξακολουθούμε να τιμούμε τη μνήμη της με το να είμαστε «Μαχητές της Άγριας Φύσης» και σώζοντας όσες περισσότερες ζωές μπορούμε».

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

With so many devastating fires within Australia, my heart breaks for the people and wildlife who have lost so much. I wanted to let you know that we are SAFE. There are no fires near us @AustraliaZoo or our conservation properties. Our Wildlife Hospital is busier than ever though, having officially treated over 90,000 patients. My parents dedicated our Australia Zoo Wildlife Hospital to my beautiful grandmother. We will continue to honour her by being Wildlife Warriors and saving as many lives as we can.

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

 

Συγκινητική ήταν και η ιστορία διάσωσης ενός μισοκαμένου πόσουμ την οποία μοιράστηκε η Μπίντι. Ανήρτησε τη φωτογραφία της Blossom the possum και έγραψε ότι δεν τα κατάφερε, τελικά: «Έγινε εισαγωγή στο Australia Zoo Wildlife Hospital της Blossom the possum, η οποία παγιδεύτηκε σε μια από τις πυρκαγιές στη λόχμη σε άλλα σημεία της Πολιτείας Κουίνσλαντ. Έχουμε μια τόσο σπουδαία ομάδα που εργάζεται νυχθημερόν για να σώσει υπέροχα ζώα σαν την Blossom. Δυστυχώς, αυτό το όμορφο κορίτσι δεν τα κατάφερε, ακόμη και μετά από τόσο μεγάλη προσπάθεια που κάναμε για να σώσουμε τη ζωή της. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και τη στήριξή σας. Αυτή είναι η σπαραξικάρδια αλήθεια, κάθε μέρα είναι μια μάχη, να ορθώνεις το ανάστημά σου και να μιλάς εξ ονόματος αυτών που δεν μπορούν να μιλήσουν. Τώρα, περισσότερο από ποτέ είναι ανάγκη να δουλέψουμε μαζί για να κάνουμε τη διαφορά και να προστατεύσουμε τη Μητέρα Γη μας».

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης