Ο Ντέιβιντ Κάμερον διανύει την τελευταία μέρα της πρωθυπουργικής του θητείας, καθώς το απόγευμα παραδίδει την εξουσία στην Τερέζα Μέι.

Ο Κάμερον, φεύγοντας για το κοινοβούλιο του Westmister όπου θα έχει μία τελευταία αντιπαράθεση με τον Τζέιμι Κόρμπιν και τους υπόλοιπους βουλευτές, δεν έκανε δηλώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρωθυπουργός θα γυρίσει το απόγευμα στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, όπου αφού χαιρετίσει το προσωπικό και διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες, θα αποχωρήσει.

Εν συνεχεία και ύστερα από μία σύντομη δήλωση θα κατευθυνθεί προς το παλάτι του Μπάκινχαμ όπου θα υποβάλλει την παραίτησή του στη Βασίλισσα Ελισάβετ.

«Ήρθα στη Ντάουνινγκ Στριτ για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας ως χώρα και να οδηγήσουμε τους πολίτες σε δύσκολες αποφάσεις ώστε να διεκδικήσουμε καλύτερες μέρες. Φεύγοντας ελπίζω οι πολίτες να αντικρύσουν μία ισχυρότερη χώρα, μία ακμάζουσα οικονομία και περισσότερες ευκαιρίες για να πάμε μπροστά» δήλωσε νωρίτερα στη Daily Telegraph ο Βρετανός Πρωθυπουργός. Ενώ κλείνοντας ανέφερε ότι ήταν προνόμιο για εκείνον να υπηρετήσει τη χώρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις ο κ. Κάμερον παραιτηθεί, η κα Μέι θα έχει συνάντηση με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία θα της δοθεί η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

Πηγή:Daily Mail

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης