H γερμανική εφημερίδα «Bild» γράφει ότι η σύντροφος του συγκυβερνήτη του Airbus που συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις Αντρέας Λούμπιτς, η οποία συζούσε μαζί του κοντά στο Ντίσελντορφ, ήταν έγκυος στο παιδί του. 

Καθηγήτρια αγγλικών και μαθηματικών, ανακρίθηκε ήδη από την αστυνομία και φέρεται να μοιράστηκε την είδηση της εγκυμοσύνης της με τους μαθητές της, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η εφημερίδα, χωρίς να αποκαλύπτει τις πηγές της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες η «Bild» είχε δημοσιεύσει τη συνέντευξη μιας αεροσυνοδού και πρώην συντρόφου του Λούμπιτς η οποία ενίσχυε το σενάριο ότι ο 27χρονος υπέφερε από ψυχικές διαταραχές.

Σήμερα η «Bild am Sonntag», η κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας, υποστηρίζει επίσης ότι ο Αντρέας Λούμπιτς είχε υποστεί αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, μια ιάσιμη οφθαλμολογική κατάσταση, που ωστόσο εάν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως με την κατάλληλη αγωγή ενδέχεται να οδηγήσει στον μόνιμο αποκλεισμό ενός πιλότου.

Επιπλέον, σύμφωνα με την εφημερίδα, οι ερευνητές ανακάλυψαν στο διαμέρισμα του Λούμπιτς ιατρικές συνταγές φαρμάκων που χορηγούνται στους μανιοκαταθλιπτικούς ασθενείς, καθώς και μεγάλες ποσότητες υπνωτικών χαπιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε ακόμη: Στιγμές φρίκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης