Στη Δύση υπάρχει νέο κύμα πολιτικής ορθότητας στην εργασία: πρόκειται για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του ατόμου: ποιος έχει σεξουαλική επαφή με ποιον και πώς.

Ξαφνικά, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο Λονδίνο, στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη ανησυχούν ιδιαίτερα για το ποιος έχει το δικαίωμα να αλλάξει το φύλο του και ποιος δεν θέλει να ανήκει σε κάποιο «παραδοσιακό» φύλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δυτικές οργανώσεις και οι ΜΚΟ (αποκαλούμενες «Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις», αλλά χρηματοδοτούνται από τα δυτικά καθεστώτα) προωθούν αυτό το θέμα.

Ακόμη και ορισμένες δυτικές αεροπορικές εταιρείες δεν καλούν πλέον τους επιβάτες τους «κυρίες και κύριοι» για να μην προσβάλλουν όσους δεν θέλουν να αναφέρονται έτσι.

Αποδεχτείτε οποιαδήποτε σεξουαλική συνήθεια, επαναλάβετε δυνατά, πολλές φορές, ότι το έχετε κάνει. Τότε γράφετε για αυτό και θα χαρακτηρισθείτε ως προοδευτικός, ανεκτικός, ακόμη και «αριστερός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τη φτώχεια και την εκμετάλλευση, σχετικά με τα στρατιωτικά πραξικοπήματα που έχει προκαλέσει η Ουάσινγκτον, οι ίδιοι σπανίως αναφέρονται.

Παρόμοιες συζητήσεις χαρακτηρίζονται ως «παλιομοδίτικες και όχι επαναστατικές»…

Πηγή: journal-neo.org

Σύνταξη: Κ. Μπετινάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης