Η Μπριζίτ Μπαρντό, η διάσημη ηθοποιός η οποία μετά την επιτυχημένη πορεία της στην υποκριτική έχει αφιερώσει τη ζωή της στην προστασία των ζώων, απηύθυνε την Τρίτη κάλεσμα στους φιλόζωους να μην ψηφίσουν υπέρ του Εμανουέλ Μακρόν στις προεδρικές εκλογές της Κυριακής.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κεντρώος υποψήφιος «στερείται παντελώς συμπόνιας, όπως αποδεικνύει η ψυχρότητα του παγωμένου σαν ατσάλι βλέμματός του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καλώ αυτούς που αγαπούν και σέβονται τα ζώα να μην ψηφίσουν Μακρόν» έγραψε σε μήνυμά της στο Twitter η Μπαρντό και παράλληλα υποστήριξε:

«Ενώ τα σκάνδαλα πολλαπλασιάζονται, (ο Μακρόν) τάσσεται στο πλευρό των εκτροφέων και των κυνηγών, ενάντια στις οργανώσεις προστασίας των ζώων που αγωνίζονται με δυσκολία απέναντι στα λόμπι τα οποία φαίνεται ότι διαθέτουν εξουσία επάνω του».

Η Μπαρντό που, στα 82 της πλέον, ζει απομονωμένη στο Σεν Τροπέ, στη νότια Γαλλία σημείωσε αναφερόμενη στον πρώην υπουργό Οικονομίας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η περιφρόνηση που δείχνει στα βάσανα των ζώων συνοψίζει την παντελή έλλειψη συμπόνιας που αποδεικνύεται από την ψυχρότητα του παγωμένου σαν ατσάλι βλέμματός του».

Στις αρχές Μαρτίου, σε συνέντευξή της στο συντηρητικό περιοδικό Valeus Actuelles, η Μπριζίτ Μπαρντό είχε δηλώσεις ότι «αγαπά πολύ, εδώ και καιρό, την Μαρίν Λεπέν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης