Η Μισέλ Ομπάμα δέχτηκε στον Λευκό Οίκο τους συμμετέχοντες σε μια εκπομπή ριάλιτι που ανταμείβει αυτούς που χάνουν τα περισσότερα κιλά και μάλιστα η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έκανε γυμναστική μαζί με τους έξι παίκτες μπροστά στις κάμερες, στο πλαίσιο της εκστρατείας της κατά της παχυσαρκίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έξι φιναλίστ της τηλεοπτικής εκπομπής «The Biggest Loser» (Αυτός που χάνει τα περισσότερα κιλά) που προβάλλεται κάθε Τρίτη από το δίκτυο NBC, έμειναν έκπληκτοι όταν προσκλήθηκαν στην Ουάσινγκτον από την σύζυγο του Aμερικανού προέδρου, η οποία από την αρχή της προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα έχει θέσει ως προτεραιότητα την εκστρατεία κατά της παχυσαρκίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι έξι συμμετέχοντες, ανάμεσά τους η 42χρονη Κρις που έχασε 31 κιλά από την αρχή του σόου και η Κόντα 23 χρόνων που έχασε 38, συναντήθηκαν με την Μισέλ Ομπαμα. Στην αρχή της εκπομπής οι φιναλίστ συναντήθηκαν με τους δικούς τους, συγκινήθηκαν και έκλαψαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα τελευταία πέντε λεπτά του σόου προβλήθηκαν εικόνες από την συνάντηση με την Μισέλ Ομπάμα, η οποία συνεχάρη τους παίκτες λέγοντάς τους πως έδειξαν σε εκατομμύρια Αμερικανούς ότι ο καθένας μπορεί να αλλάξει.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης