Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ έσπασε σήμερα τη σιωπή της και καταδίκασε τη βία στο Καπιτώλιο, αλλά ταυτόχρονα και τις «επιθέσεις» που υποστηρίζει ότι δέχεται η ίδια.

«Καταδικάζω απερίφραστα τις βιαιοπραγίες που σημειώθηκαν στο Καπιτώλιο. Η βία ποτέ δεν είναι αποδεκτή», γράφει η Μελάνια Τραμπ σε μια επιστολή της που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου. «Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε ότι τόσοι άνθρωποι ενθουσιάζονται και παθιάζονται για τις εκλογές, αλλά δεν μπορούμε ποτέ να δεχτούμε ότι αυτός ο ενθουσιασμός θα μετατραπεί σε βία», πρόσθεσε η σύζυγος του Αμερικανού απερχόμενου προέδρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μελάνια Τραμπ δεν αναφέρει πάντως ξεκάθαρα ότι εκείνοι που έσπειραν το χάος στο Καπιτώλιο ήταν οι υποστηρικτές του συζύγου της.

Στην ίδια επιστολή, η πρώτη κυρία καταγγέλλει τις «προσωπικές επιθέσεις» και τις «παραπλανητικές κατηγορίες» σε βάρος της, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες διευκρινίσεις για τα συμβάντα στα οποία αναφέρεται.

Η σιωπή της Μελάνια Τραμπ, μετά τα επεισόδια της 6ης Ιανουαρίου, είχε προβληματίσει τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης που διατύπωναν διάφορες εικασίες για τη στάση που θα τηρήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης