Η Lufthansa ακυρώνει τις πτήσεις προς και από το Πεκίνο μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα, η γερμανική αεροπορική εταιρεία. Αναστολή των πτήσεών τους προς και από το Πεκίνο ανακοίνωσαν επίσης η ελβετική Swiss και η αυστριακή Austrian Airlines.

Οι πτήσεις της Lufthansa προς τις κινεζικές πόλεις Ναντζίνγκ, Σενγιάνγκ και Σινγκντάο αναστέλλονται πάντως μέχρι το τέλος του χειμερινού προγράμματος πτήσεων στις 28 Μαρτίου. Έτσι, συνολικά ακυρώνονται 54 πτήσεις την εβδομάδα από τη Γερμανία, την Ελβετία και την Αυστρία προς την Κίνα. Η ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τον όμιλο της Lufthansa, δήλωσε η αεροπορική εταιρεία. Πάντως οι 19 εβδομαδιαίες πτήσεις προς και από το Χονγκ Κονγκ συνεχίζονται κανονικά, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεκάδες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως έχουν ήδη σταματήσει να πετούν προς την Κίνα. Ορισμένες μάλιστα δεν έχουν ανακοινώσει μέχρι πότε ακριβώς αναστέλλουν τις πτήσεις τους. Οι αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες τις ακύρωσαν μέχρι το τέλος Μαρτίου ενώ η Delta Airlines μέχρι το τέλος Απριλίου.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης