Σοκαριστικές εικόνες που απεικονίζουν τη φρίκη του πολέμου και την ανθρώπινη βαρβαρότητα, κατέγραψε το τηλεοπτικό συνεργείο του ρώσικου δικτύου RT στο χωριό Al-Bahsa, της επαρχίας Hama στη Συρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

​Ο δημοσιογράφος κατέγραψε εικόνες απόλυτης καταστροφής, με δεκάδες πτώματα στους δρόμους και στα σπίτια, πολλά από αυτά δεμένα πισθάγκωναΤο χωριό πέρασε στα χέρια του συριακού στρατού που εξεδίωξε τους ισλαμιστές της αντάρτικης ομάδας «Μέτωπο Αλ Νούσρα», που συνδέεται με τους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα (και που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ…), οι οποίοι κατέλαβαν την περιοχή πριν από 2 μήνες.

Ο δημοσιογράφος κατέγραψε εικόνες απόλυτης καταστροφής, με δεκάδες πτώματα στους δρόμους και στα σπίτια, πολλά από αυτά δεμένα πισθάγκωνα, γεγονός που δείχνει ότι οι άνθρωποι εκτελέστηκαν λίγες ώρες πριν υποχωρήσουν οι αντάρτες.

Προσοχή: Το βίντεο περιλαμβάνει σκληρές εικόνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ισλαμιστές θέλησαν να ακολουθήσουν την τακτική της «καμένης γης» εναντίον του συριακού στρατού, που τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας της αεροπορικής υποστήριξης από τη Ρωσία, έχει κατορθώσει να απελευθερώσει αρκετές περιοχές και να περάσει στην αντεπίθεση απέναντι στις αντάρτικες ομάδες αλλά και στο Ισλαμικό Χαλιφάτο.

Διαβάστε ακόμη: Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί των Ρώσων κατά θέσεων τζιχαντιστών

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης