Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Bebe Rexha αποκάλυψε ότι πάσχει από διπολική διαταραχή με μια σειρά από δημοσιεύσεις στο λογαριασμό της στο Twitter, αναγνωρίζοντας ότι η διάγνωση της αποτέλεσε εμπόδιο στη δουλειά της στο παρελθόν.

«Για πολύ καιρό, δεν καταλάβαινα γιατί αισθανόμουν τόσο άρρωστη» έγραψε στους περισσότερους από 1,3 εκατομμύρια ακόλουθούς της. «Γιατί αισθανόμουν τόσο χάλια και ήθελα να μην φεύγω από το σπίτι μου ή να μην είμαι με ανθρώπους γύρω μου και γιατί ήμουν τόσο στα πάνω μου, που δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν θα μπορούσα να σταματήσω να δουλεύω ή να γράφω μουσική. Τώρα ξέρω γιατί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένα δεύτερο tweet έγραψε: «Είμαι διπολική και δεν ντρέπομαι πια, αυτό είναι όλο».

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram λέγοντας ότι είναι πολύ εύκολο να παγιδευτείς «από τον αριθμό στη ζυγαριά» ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα έχεις και σε ποια θέση βρίσκεσαι στα charts. «Δεν θέλω να παγιδευτώ στη ζωή μου έτσι» ανέφερε στο βίντεο, προσθέτοντας: «Απλά ήθελα να σας πω ευχαριστώ».

Η Bebe Rexha πρόσθεσε επίσης ότι το επόμενο άλμπουμ της είναι το αγαπημένο της «γιατί δεν κράτα πλέον τίποτα κρυφό». Είπε: «Σας αγαπώ πάρα πολύ, και ελπίζω να με αποδεχτείτε όπως είμαι, δεν θέλω να λυπάστε για μένα, απλά θέλω να με αποδεχτείτε. Αυτό μόνο. Σας αγαπώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παλαιότερα γνωστή ως μανιοκατάθλιψη, η σοβαρή ψυχική νόσος αναγκάζει τους πάσχοντες να βιώσουν ακραίες εναλλαγές στη διάθεση και ενέργεια. Τα άτομα με διπολική διαταραχή μπορούν είτε να παρουσιάσουν επεισόδια κατάθλιψης ή μανίας. Αυτά τα επεισόδια μπορεί να διαρκέσουν αρκετές εβδομάδες και μπορεί να είναι εξίσου επιζήμια για τη ζωή ενός ατόμου. Οι πάσχοντες σε μια μανιακή κατάσταση μπορεί επίσης να παρουσιάσουν ψύχωση βλέπουν ή ακούν πράγματα που δεν υπάρχουν ή πιστεύουν πράγματα που δεν είναι αληθινά.

Η Bebe Rexha είναι αλβανικής καταγωγής Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και δισκογραφική παραγωγός που έχει γράψει πολλές επιτυχίες και για άλλους καλλιτέχνες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης