Την «πλήρη» ταξιδιωτική οδηγία, στον ύψιστο βαθμό ασφαλείας «6», για επιπλέον τέσσερις χώρες, την Ινδία, τη Νότια Αφρική, το Πακιστάν και τη Σενεγάλη, εξέδωσε σήμερα το αυστριακό υπουργείο Εξωτερικών στη Βιέννη, λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.

Ταυτόχρονα, προειδοποιεί, για ακόμη μία φορά, για την ταχεία εξάπλωση του κορωνοϊού και συνιστά επειγόντως, εφόσον αυτό είναι ακόμη δυνατό, την επιστροφή Αυστριακών πολιτών από το εξωτερικό στη χώρα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε μία μερική ταξιδιωτική οδηγία, βαθμού ασφαλείας «5», για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ειδικότερα για τις πολιτείες της Νέας Υόρκης και Νιου Τζέρσι -με εξαίρεση τα αεροδρόμια Τζον Κένεντι και Νιούαρκ- καθώς επίσης για ολόκληρη τη Λουιζιάνα, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο από τη μετάβαση σε αυτές τις περιοχές.

Όπως αναφέρεται σχετικά, ένας υψηλός κίνδυνος (βαθμίδα ασφαλείας «4») ισχύει σε σχέση με την εξάπλωση του ιού και ως εκ τούτου συνιστά περιορισμούς στα ταξίδια για τις υπόλοιπες πολιτείες των ΗΠΑ.

Με την προσθήκη των τεσσάρων χωρών η «πλήρης» ταξιδιωτική οδηγία (βαθμός ασφαλείας «6») του αυστριακού υπουργείου Εξωτερικών ισχύει από σήμερα για συνολικά 17 χώρες: Γαλλία, Ιράν, Ιταλία, Νότια Κορέα, Ολλανδία, Περού, Ρωσία, Σαν Μαρίνο, Ελβετία, Ισπανία, Ουκρανία, Βατικανό, Βρετανία, Ινδία, Νότια Αφρική, Πακιστάν και Σενεγάλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης