Ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη χθεσινή εμφάνισή του στον Λευκό Οίκο, εξέπληξε τους πάντες με τη νέα του εμφάνιση, υιοθετώντας ένα εντελώς φυσικό look στα 74 του χρόνια. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η νέα αυτή αλλαγή σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα social media, αφού ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αποχωρίστηκε τις πορτοκαλί – ξανθές του ανταύγειες αφήνοντας να αναδειχθούν τα γκρίζα του μαλλιά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ίσως ο κορωνοϊός, ίσως και η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, να κάνουν ακόμη και τον Τραμπ να συνειδητοποιεί πως το μαλλί είναι τελικά το λιγότερο… 

Ίσως πάλι -σύμφωνα με όσα λένε οι κακές γλώσσες- να έγινε σκόπιμα αυτό, καθώς ο ίδιος θέλησε να μιμηθεί τον αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν. 

Πάντως, η εμμονή του Τραμπ με την κόμη του είναι γνωστή, παρόλο που δεν έχει παραδεχτεί ποτέ δημόσια ο ίδιος ότι βάφει τα μαλλιά του.

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone είχε πει: «Ok, τι κάνω στα μαλλιά μου; Τα λούζω με iHead and Shoulders. Δεν τα στεγνώνω, ωστόσο. Τ’ αφήνω να στεγνώσουν μόνα τους. Παίρνει περίπου μια ώρα». 

Σε ομιλία του πάλι το 2019 είχε πει: «Είναι τα δικά μου μαλλιά. Μπορεί να μην είναι σπουδαία, αλλά θα’ λεγα πως είναι καλύτερα από τα μαλλιά πολλών φίλων μου στην ίδια ηλικία». 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης