Την ώρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απουσιάζει από τη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια, η κόρη του Ιβάνκα Τραμπ, που έχει αναλάβει χρέη συμβούλου στον Λευκό Οίκο, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με γυναίκες, ηγετικές προσωπικότητες στους τομείς τους.

Η Τραμπ ανήρτησε στο Τwitter μια φωτογραφία από το τετ α τετ της με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, στο περιθώριο της Διάσκεψης, γράφοντας στα αγγλικά και τα γερμανικά ότι ήταν «ευχαρίστησή» της να συναντηθεί με τη Γερμανίδα καγκελάριο κι ότι η Μέρκελ είναι μια «απίστευτη προασπίστρια» της ενδυνάμωσης του ρόλου των γυναικών στο εσωτερικό της χώρας της αλλά και στο εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω μάθει τόσα πολλά από εκείνη κατά τη διάρκεια των συζητήσεών μας και ανυπομονώ να συνεχίζουμε τη συνεργασία μας» έγραψε η Ιβάνκα Τραμπ για την Άγγελα Μέρκελ, η οποία χρησιμοποίησε την ομιλία της στη Διάσκεψη για να ασκήσει κριτική στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Στο πρόγευμα, όπου παρακάθισαν σήμερα γυναίκες πολιτικοί και ηγετικές προσωπικότητες στους τομείς τους, μεταξύ αυτών η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, η Ιβάνκα Τραμπ μίλησε σχετικά με τη στήριξη των γυναικών στον τομέα των επιχειρήσεων.

Πηγή: ΑΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης