Η εκπαιδευτικός Ράνια Λάμπου συμμετείχε με ομιλία, ως πρόεδρος της International Art Acts για την Ελλάδα, στη διαδικτυακή εκδήλωση εορτασμού της ορκωμοσίας του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν και της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις που διοργανώνεται από τον Διεθνή Οργανισμό International Art Acts και το UNESCO Center for Peace.

Εμπνευστής της εκδήλωσης αυτής είναι ο διευθυντής, διεθνής πρόεδρος και CEO της International Art Acts, Dr.Dipankar Roy, μέλος του Ιδρύματος Μπάρακ Ομπάμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 02:30 το πρωί της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου πριν την ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν και της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τη mia.tv USA. Σε αυτή θα πάρουν μέρος Δημοκρατικοί γερουσιαστές και οι πρόεδροι παραρτημάτων της  International Art Acts που εκπροσωπούν τις χώρες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελλάδα συμμετέχει μέσω της International Art Acts στην εκδήλωση που προηγείται της ορκωμοσίας του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν και της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις. Η εκδήλωση αυτή έχει σκοπό να προωθήσει το όραμα της Παγκόσμιας Ειρήνης.

Δείτε την πρόσφατη συνέντευξη της Ράνιας Λάμπου στο zougla.gr:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης