Βρετανία: Κέρδισε τη λοταρία και επέστρεψε στη μητέρα της λόγω… μοναξιάς

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017, 14:52
Βρετανία:  Κέρδισε τη λοταρία και επέστρεψε στη μητέρα της λόγω… μοναξιάς
Η νεότερη νικήτρια της λαχειοφόρου της Βρετανίας, η οποία σε ηλικία 17 ετών κέρδισε 1 εκατομμύριο δολάρια, αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι της αλλά και τα έπιπλα της απλά γιατί νιώθει μόνη και θέλει να γυρίσει στη μαμά της.

Η 21χρονη, πλέον, Jane Park αγόρασε για τον εαυτό της ένα υπερπολυτελές και μοντέρνο σπίτι στο Prestonpans και τέσσερα μόλις χρόνια μετά το πούλησε έναντι 189.000 αγγλικών λιρών.Η Jane, το 2013, έπιασε το τζακ ποτ και έτσι μέσα σε λίγα λεπτά έγινε ο νεότερος EuroMillions νικητής της Βρετανίας.Η 21χρονη αγόρασε το σπίτι στο East Lothian το 2013 και το πούλησε στο τέλος του περασμένου έτους.

Η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε φωτογραφίες των επίπλων από το σπίτι στο Facebook και ρωτούσε τους φίλους της αν ενδιαφέρονταν για το κόκκινο και το λευκό τραπέζι ή για τους καναπέδες και τις καρέκλες.Τονίζεται πως η νεαρή μετά τη νίκη της φέρεται πως ξέφυγε αρκετά.


Τρεις φορές πιάστηκε να οδηγεί πάνω από το όριο της ταχύτητας αλλά και υπό την επήρεια αλκοόλ. Μάλιστα, έχει ήδη μηνύσει την εταιρεία του λαχείου καθώς την κατηγορεί πως η ζωή της καταστράφηκε και τόνισε ότι δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται άτομα κάτω των 18 ετών να κερδίζουν τέτοια μεγάλα ποσά.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017, 14:58